TRATAMENT DE FERTILITAT

L’acupuntura i la medicina tradicional xinesa son una bona opció per ajudar a futurs pares que desitgen tenir descendència. Aquestes tècniques no no més ajuden a regular el cicle menstrual i la revitalització dels espermatozoides, si no que també millora la funció del cos en general.

Hi han diferents maneres en que l’Acupuntura pot ajudar tan a la fertilitat com durant l’embaràs i postpart, es possible fer un seguiment complert del procés amb l’ajuda de l’acupuntura o simplement ésser usada com a recurs en una d’aquestes fases.

Tractament de fertilitat amb acupuntura

En la primera visita realitzem un historial i tractem de localitzar on resideix el desequilibri segons la medicina tradicional. Hi han diferents desarregles que sense ser causa directa de infertilitat poden dificultar molt la concepció tan factors emocionals com desarregles hormonals, immunitaris, debilitat. Solen tractar-se quadres d’estres, ansietat, insomni, desequilibris del cicle menstrual, absència de menstruació, problemes per ovular, ovaris poli-quistics, problemes en la producció d’esperma…

Regulant el cos en general el preparem per estar a les millors condicions per concebre i per tindre un embaras sa i sense desequilibris.

Un estudi realitzat a Alemanya va demostrar que l’acupuntura millorava el percentatge d’embarassos durant el tractament de fertiitat assistida d’un 26% (sense acupuntura) a un 42% (amb acupuntura) en no més dos tractaments, un abans i un després de la transferencia de l’embrió.

Tractament herbal per incrementar la quantitat i movilitat dels espermatozoides

L’institut d’investigació química farmacèutica de Sofia ( Bulgaria), ha publicat els resultats dels seus tests sobre la planta «tribulus terrestris»: incrementa un 40% la producció de testosterona, la millora en els nivells d’aquesta hormona, aconsegueix una major producció seminal i un augment en el número, quantitat, motilitat i temps en la supervivència dels espermatozoides.

Preparació al part

L’acupuntura ofereix probats beneficis en la preparació al part:

– Rotació del fetus quan vé de natges

– Tractament per agilitzar el part

– Tractament d’inducció

A Tao Salut Integral podem dir que hem ajudat a molts pares a cumplir el seu somni més desitjat…