ACUPUNTURA

Tècnica mil.lenaria que s’inclou dins de la medicina tradicional xinesa, que consisteix en l’insercció subcutània de petites agulles en determinades parts del cos que corresponen a diferents circuits energètics relacionats amb òrgans (Meridians energétics) per tal d’estimular les capacitats curatives del cos, tot restablint l’equilibri energètic.

Molt útil en tractaments de dolors en general, d’estat de nervis, ansietat, falta de gana, tractaments per aprimar, per deixar de fumar, per perturbacions menstruals, per estimular les defenses, etc…

ACUPUNTURA EMOCIONAL

Aquesta branca de l’acupuntura s’ocupa de trastorns orgànics i corporals relacionats amb desequilibris emocionals. D’una banda, un desequilibri emocional crònic (Preocupació, tristesa, depressió, ràbia), pot provocar malalties fisiològiques (mals digestius, fatiga, palpitacions, ansietat etc…) i per altra banda, quan un òrgan no funciona correctament pot desestabilitzar el nostre equilibri emocional.

L’Acupuntura Emocional s’encarrega de restablir de nou l’equilibri entre el cos i l’emoció a través de l’estimulació dels canals d’energia del nostre cos.